כך תהפכו את הפיצה שלכם לארוחה מושלמת

 

רעבים? חזרתם מהלימודים והמקרר ריק מפרודוקטים? הילדים לא מפסיקים להתלונן על הרעב? מחפשים את הארוחה המהירה והמושלמת שגם תשביע וגם תהיה בריאה? קבלו את מצעד המרכיבים שהופכים כל פיצה לחוויה טעימה.

 לא כל פיצה היא פיצה טעימה, בדיוק כפי שלא כל פיצה היא פיצה בריאה. אם החלטתם להכין או להזמין פיצה במקום לטרוח שעות במטבח, כדאי שתכירו את המרכיבים שמשפיעים על איכות וטעם הפיצה.

הבצק שבלעדיו הפיצה לא הייתה קיימת

 

פיצה דומינוס בשילוב ירקות

פיצה דומינוס בשילוב ירקות

לב ליבה ובסיס הפיצה הוא הבצק. אין ספק כי כל מרכיב בפיצה תורם את תרומתו לאיכותה, אך ללא הבצק הטרי, כנראה שהפיצה לא תצליח לרגש לכם את החך. בצק איכותי הוא בצק טרי אותו מכינים במקום ובסמוך להכנת הפיצה. אם עבר הבצק הקפאה, איכות הפיצה תהיה ירודה.

רוטב עגבניות שמוסיף לפיצה צבע וטעם

 פיצה ללא רוטב עגבניות היא לא פיצה. האפשרויות למריחת רוטב עגבניות על גבי הבצק הן רבות ומגוונות, החל מרסק עגבניות שנשלף הישר מקופסת שימורים, דרך ממרח עגבניות מיובשות ועד רוטב מעגבניות טריות. כדי שהפיצה אותה אתם אוכלים אכן תהיה טעימה ואיכותית, על רוטב העגבניות להיות מורכב מעגבניות טריות ותיבול עדין. ניתן להוסיף לרוטב מלח, פלפל, שום, שמן זית ועוד.

ואיך אפשר בלי הגבינה- מלכת הפיצה הבלתי מעורערת

 המרכיב המרכזי והמשפיע ביותר על טעמה ואיכויותיה של הפיצה היא הגבינה. סוגי הגבינות הם רבים ומגוונים וכדי שהפיצה אותה אתם אוכלים תהיה הטעימה ביותר, נכון לפזר גבינת מוצרלה 100% גבינה. גבינת מוצרלה אמיתית מהווה את הטעם הקלאסי והאהוב של הפיצה המקורית, וכל גבינה אחרת המונחת על גבי הפיצה מחווירה לעומתה.

התוספות שמוסיפות

התוספות אותן אתם בוחרים להוסיף לפיצה הן כבר עניין של טעם אישי. התוספות הקלאסיות כוללות בין היתר: זיתים ירוקים או שחורים, עגבניות, בצל, פטריות ותירס, ואליהן מתווספות תוספות עשירות יותר המעניקות מימד של ארוחה לכל מגש פיצה. תוספות אלו כוללות בין היתר: גבינה בולגרית, עגבניות מיובשות או עגבניות שרי, טונה, אקסטרה גבינה, ולאילו מבינכם שאינם שומרים על ענייני כשרות ממתינות תוספות כגון: פפרוני ובשר בקר. את התוספות שישדרגו לכם את הטעם, אתם ורק אתם בוחרים ואם נכתוב את האמת, אין סוף לסוגי התוספות שאפשר להניח על גבי הגבינה ובין היתר תוספות מתוקות, חריפות ומלוחות.

כשהפיצה חמה היא הכי טעימה

כדי להבטיח לעצמכם חוויה מושלמת, רצויי לאכול את הפיצה בסמוך ליציאתה מהתנור ולא מעבר לחצי השעה הראשונה – אחרי שהספיקה להצטנן מעט מחום התנור. אם החלטתם להכין את הפיצה בבית, מיד לאחר האפייה הניחו אותה להתקרר על השיש כחצי שעה ובתאבון. אם החלטתם להזמין לעצמכם פיצה, וודאו כי הפיצרייה ממנה אתם מעוניינים להזמין מתחייבת לשירות משלוח פיצה תוך חצי שעה, אחרת אתם עלולים לנחול אכזבה. גם אם כל הפרודוקטים טריים, פיצה שהיא לא חמה ובטמפרטורה הנכונה היא לא טעימה.

פיצה איכותית וטובה היא ברוב המקרים פיצה בה השלם גדול מסך חלקיו, ולכן חשוב שתקפידו על כל אחד מהמרכיבים המופיעים לעיל. מגש פיצה איכותית הוא ארוחה מושלמת לחברים ולבני המשפחה בכל שעות היממה. טריות הבצק, רוטב עגבניות טרי, גבינת מוצרלה אמיתית ואיכותית וכמובן התוספות שמוסיפות טעם לכל פיצה, יהפכו גם את הפיצה שלכם לארוחה שאי אפשר לסרב לה. שיהיה בתיאבון.

 

Leave a Comment

^ TOP