הכי פשוט וקל!! ירקות בתנור נימוחים בפה כמו מהמדורה. שתי דקות הכנה

הכי פשוט וקל!! ירקות בתנור. נימוחים בפה. כמו מהמדורה. זמן הכנה 2 דקות. איך עושים?

מאת: חגית רימון

לפני כמה ימים התארחתי אצל ניקי. בין הדברים שהיא כיבדה אותנו בהם, היא הניחה על השולחן קערה עם תפוחי אדמה שלמים וחמים. הם היו כל כך טעימים, אפילו יותר טעימים מתפוחי אדמה מהמדורה.

היום החלטתי לעשות אותו הדבר, עם ירקות נוספים.

לקחתי ירקות שהיו לי בבית ושטפתי אותם – תפוחי אדמה, קולורבי, בטטה… אפילו השתמשתי גם בתפוח עץ שמונח אצלי כבר כמה ימים.

יצא טעים!! הנה הוראות ההכנה:

ירקות בתנור

ירקות בתנור

 

מניחים ירקות על כלי זכוכית לתנור – כמו שהם!! אחרי שטיפה. שלמים עם הקליפה. לא לבזבז דקה על חיתוך. מה שיש בבית – תפוחי אדמה, בטטה, דלעת קטנה, קולורבי, אפשר גם תפוח עץ…

מברישים על הירקות שמן זית מעורבב בלח גס.

וזהו. לתנור!! כ- 180 מעלות בתוכנית של גריל עם מאוורר. לחצי שעה או יותר…

יוצא טעים!! ומושלם לטבעונים.

למדתי את זה מניקי שכיבדה אותי, בין היתר, בתפוחי אדמה טעימים.

דלעת בתנור

דלעת בתנור

Leave a Comment

^ TOP